Lietuvos teniso rinktinė be pralaimėjimų baigė "Billie Jean King" turnyrą ir pakils į aukštesnę grupę © Sportlive

Lietuvos moterų teniso rinktinė sėkmingai užbaigė savo pasirodymą Vilniuje "SEB arenoje" vykusiame "Billie Jean King" taurės turnyre. Mūsiškės 3-oje Eurpos-Afrikos zonos grupėjė nugalėjo visas rinktines, o tai leis pakilti į 2-ąjį divizioną ir kautis su stipresniais varžovais, kuriuos atstovaus ne vieną žinomą teniso raketė. 

Šį šeštadienį vykusiame finale susitiko Lietuvos ir Maltos rinktinės, tačiau po dviejų laimėtų vienetų mačų mūsų tautietės šventė pergalę, o dvejetų mačo neprireikė.

Pirmame susitikime Akvilė Paražinskaitė pasiekė pergalę rezultatu 6:1, 6:4 prieš Franeską Curmį (WTA 1082), o korte praleido žaidėjos 1 valandą ir 13 minučių.

<iframe width="662" height="398" src="https://www.youtube.com/embed/rKmCYZtioSk" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Antrame mače į kortą žengė geriausia Lietuvos teniso žaidėja Justina Mikulskytė (WTA 543), kuri lengvai nugalėjo Helene Pellicano (WTA 1047).

Galutinis rezultatas 6:2, 6:2, o kova truko 1 valandą ir 13 minučių.

<iframe width="662" height="398" src="https://www.youtube.com/embed/xnL5CtKSelM" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Lietuvos rinktinėje taip pat žaidė Iveta Dapkutė, Patricija Paukštytė ir Klaudija Bubelytė.

Grupėje pavyko įveikti Nigerijos ir Kosovo rinktines.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos