N. Džokovičius lengvai nugalėjo P. Cuevasą, R. Federeris turėjo pakovoti dėl pergalės © pexels-gonzalo-facello

Po dar vieną pergalę į savo sąskaitą įsirašė ir vieni geriausių pasaulio teniso žaidėjų, kurie iškovojo kelialapį į trečiąjį "Roland Garros" etapą. Serbas Novakas Džokovičius (ATP 1) po trijų setų kovos nugalėjo Urugvajaus atstovą Pablo Cuevasą (ATP 92) ir sekančiame etape susitiks su Ričardu Berankiu (ATP 93).

Serbui pavyko varžovą nugalėti per tris setus rezultatu 3:0 (6-3, 6-2, 6-4), o visas susitikimas truko 2 valandas ir 8 minutes. 

Nors mačo rezultatas rodo lengvą pergalę, tačiau Paragvajaus tenisininkas lengvai nepasidavė ir ne kartą turėjo progą išlyginti rezultatą ir sukomplikuoti padėtį reitingo lyderiui. Tiesa, neskaitant pirmo seto pradžios tų progų išnaudoti nepavyko ir teko pripažinti pralaimėjimą per tris setus. 

Tuo tarpu šveicaras Rogeris Federeris (ATP 8) po keturių setų kovos pranoko kroatą Mariną Čiličių (ATP 47) ir toliau žengia pergalingai šiame turnyre. 

Galutinis mačo rezultatas 3:1 (6-2, 2-6, 7-64, 6-2), o korte žaidėjai praleido 2 valandas ir 38 minutes. 

Žaidėjai pirmus du setus žaidė lygiai ir tiek R. Federeris, tiek M. Čiličius tuo pačiu rezultatu laimėjo partijas, tačiau likusias dvi mačo dalis pavyko laimėti šveicarui, kuris svarbiausioje mačo dalyje, kai teko žaisti pratęsimą sužaidė mažiau klysdamas išsiveržė į priekį. Paskutinėje mačo dalyje Kroatijos tenisininkas jau nebeatrodė toks užtikrintas ir turėjo pripažinti pralaimėjimą. 

Už patekimą į trečią turnyro etapą žaidėjai gavo 126,000 € ir 90 reitingo taškų. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos