N. Džokovičius pralaimėjo du setus italui, kuris vėliau pasitraukė dėl traumos © Roby0059

Pirmoji reitingo raketė kaip reikiant išgąsdino savo fanus kovojo dėl patekimo į ketvirtifnalį Prancūzijos didžiojo kirčio turnyre. Novakas Džokovičius (ATP 1) pralaimėjo pirmuosius du susitikimo setus, tačiau sugebėjo atsitiesti spurtuodamas net 16:1 iki kol jo varžovas italas Lorenzo Musetti (ATP 76) pasitraukė iš mačo dėl patirtos traumos. 

Galutinis mačo rezultatas 67-7, 62-7, 6-1, 6-0, 4-0, korte žaidėjai spėjo praleisti 3 valandas ir 28 minutes. 

Pirmus du setus po pratęsimo laimėjo 19-metis italas, kuris pirmoje partijoje netgi atsilikinėjo rezultate su geimo deficitu. Tiesa, antrame panašiai susiklostė situacija N. Džokovičiui, kuris atsiliko rezultate, tačiau sugebėjo išplėšti pratęsimą, bet jame vėl pralaimėjo. 

Visgi, po dviejų laimėtų partijų serbas pakeitė savo žaidimą ir pradėjo puikų spurtą, kurio dėka varžovui leido laimėti tik vieną geimą per likusius tris setus. 

Nugalėtojo sąskaitoje 11 padavimų be atsako ir net 53 winner'iai, kurie padėjo iškovoti tikrai nelengvą pergalę šiame susitikime ir patekti į ketvirtfinalio etapą.

Už patekimą į sekantį etapą žaidėjai gauna 283,500 € ir 360 reitingo taškų. Sekantis priešininkas bus Matteo Berrettini (ATP 9), kuris išvengė kovos prieš Rogerį Federerį (ATP 8), nes pastarasis pasitraukė dėl traumos.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos