N. Džokovičius vėl turėjo problemų su italu, tačiau iškopė į pusfinalį ir susitiks su R. Nadaliu © Roby0059

Geriausias pasaulio teniso žaidėjas po netrumpos kovos iškopė į Prancūzijos didžiojo kirčio turnyro pusfinalį, kurį pasiekė ne taip jau lengvai. Novakas Džokovičius (ATP 1) po keturių setų kovos nugalėjo italą Matteo Berrettinį (ATP 9) ir iškovojo savo kelialapį į pusfinalį, kuriame lauks Rafaelis Nadalis (ATP 3). 

Mačo galutinis rezultatas 3:1 (6-3, 6-2, 65-7, 7-5), o korte žaidėjai praleido 3 valandas ir 32 minutes. 

Pirmieji du setai priklausė N. Džokovičiui, kuris nors ir turėjo problemų ant savo padavimų serijų, tačiau atlaikė visus išbandymus ir neleido varžovui keisti rezultato sau tinkama linkme. Tiesa, jau trečiame sete žaidimas iš esmės pasikeitė ir abu žaidėjai laimėjo visus savo padavimo geimu's ir teko žaisti pratęsimą, kuriame aukštaūgis italas sugebėjo atsilaikyti prieš serbą ir nukelti susitikimą į ketvirtą partiją.

Paskutinis susitikimo setas klostėsi panašiai kaip ir trečiasis, tačiau jam einant į pabaigą 1-oji raketė sugebėjo palaužti varžovą ir išvengė dar vieno pratęsimo.

Šiame susitikime abu žaidėjai pasižymėjo gerais padavimais, o nugalėtojo sąskaitoje 10 ace'ų, tuo tarpu M. Berrettini atliko 11 tokių smūgių. 

Už patekimą į pusfinalį jam atiteko 425,250 € ir 720 reitingo taškų. Priminsime, kad praeitais metais Ispanijos ir Serbijos atstovai susitiko finale. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos