Paaiškėjo ATP 500 turnyrų finalistai Vokietijoje ir Didžiojoje Britanijoje © Pixabay - Skitterphoto

Teniso savaitę vainikuos finalo kovos iš Vokietijos ir Didžiosios Britanijos, kur vyksta ATP 500 turnyrai ir po šeštadienio kovų paaiškėjo finalistai. Vokietijoje po reikėjo kaip reikiant paplušėti, kad užsitikrinti savo vietą finale ir abu pusfinaliai baigėsi tik po trijų setų kovų. 

Pirmame pusfinalyje rusas Andrėjus Rublevas (ATP 7) pranoko Gruzijos atstovą Nikolą Basilašvilį (ATP 30) po trijų setų kovos, kuri baigėsi rezultatu 6-1, 3-6, 6-3, o korte žaidėjai praleido 1 valandą ir 48 minutes.

Antrame pusfinalyje netikėtą staigmeną sukūrė prancūzas Ugo Humbertas (ATP 31), kuris laimėjo ketvirtą kovą žaidžiant po tris setus ir šį kartą nugalėjo mačo favoritą Kanados atstovą Feliksą Aliassimę (ATP 21) rezultatu 6-4, 3-6, 7-6(5), žaisti teko 2 valandas ir 37 minutes.

Londone vykstančio turnyro finale susitiks italas Matteo Berrettini (ATP 9) ir vietinis žaidėjas Kameronas Norrie (ATP 41), kurie savo mačus laimėjo per du setus. 

Pirmasis rezultatu 6:4, 6:4 nugalėjo australą Aleksą De Minaurą (ATP 22), o antrasis 7:5, 6:3 pranoko kanadietį Denisą Šapovalovą (ATP 14). 

Už patekimą į finalą žaidėjai gauna 84,075 € ir 300 reitingo taškų.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos