Pirmoji pasaulio raketė įveikė trečią varžovą Vimbldone © Dominykas Mugenis

Geriausias planetos teniso žaidėjas sėkmingai įveikė dar vieną žaidėją ir pateko į aštuntfinalį Vimbldono didžiojo kirčio turnyre. Serbas Novakas Džokovičius (ATP 1) po trijų setų kovos nugalėjo amerikietį Denisą Kudlą (ATP 114), kuris savo pasirodymą pradėjo dar atrankos etape. 

Galutinis susitikimo rezultatas 3:0 (6-4, 6-3, 7-67), o korte žaidėjai praleido 2 valandas ir 19 minučių.

Pirmame sete vyko apylygi kova ir tik seto pabaigoje N. Džokovičius sugebėjo įgyti pranašumą ir kartu laimėti partiją. Antrasis setas buvo kovingesnis ir žaidėjai apsikeitė padavimų serijomis, tačiau serbas dar kartą įgyjo pranašumą ir jį išlaikė iki pabaigos. 

Paskutinė mačo dalis vyko įspūdingiausiai, o amerikietis ilgą laiką turėjo geim'o pranašumą, tačiau išlaikyti nepavkyo ir abu dalyviai žaidė pratęsimą, kuriame pirmoji reitingo raketė sugebėjo užbaigti sėkmingai susitikimą. 

Šioje kovoje N. Džokovičius turėjo problemų su padavimu ir suklydo 6 kartus, o kartu ir pirmojo servo taiklumas siekė 54 procentus.

Už patekimą į aštuntfinalį žaidėjai gauna 211,770 € ir 180 reitingo taškų. Kitame etape praeitų metų čempiono lauks Čilės atstovas Christianas Garinas (ATP 20).

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos