R. Berankis grįžo į Atlantą ir sužinojo savo pirmą varžovą © Dominykas Mugenis

Geriausias Lietuvos teniso žaidėjas po traumos atrodo jaučiasi pakankamai gerai ir sugrįžo ATP turą, kur varžysis Atlantoje vyksiančiame ATP 250 lygio turnyre. 31-erių metų Ričardas Berankis (ATP 84) pirmame etape susitiks su Džeku Sock'u (ATP 207), kuris šiuo momentu yra stipriai nukritęs reitinge, tačiau jo sąskaitoje ne vienas titulas, o reitinge jis buvo pakilęs iki 8-osios vietos. 

Tiesa, verta paminėti, kad amerikietis jau kurį laiką nedemonstruoja geriausio savo teniso dėl traumų ir tiek vienetų, tiek dvejetų reitinge yra nukritęs. Šiame sezone Dž. Sock'as yra laimėjęs Challenger lygio ir bando sugrįžti į aukščiausio lygio tenisą.

R. Berankis neseniai buvo patyrės čiurnos traumą, tačiau turėjo laiko atsigauti ir pasiruošti šiam susitikimui. Mūsiškis jau 6-tą kartą žais Atlantoje ir puikiai žino šiuos kortus ir jų specifiką, o su priešininku susitinka antrą kartą karjeroje. 

Paskutinį kartą jie žaidė tarpusavyje 2013 metais ir tą kartą geresnis buvo lietuvis. Jų naujasis susitikiams numatomas pirmadienį nuo 17:00 Lietuvos laiku.

Turnyro prizinį fondą sudaro 638,385 JAV doleriai. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos