R. Nadalis po keturių setų kovos iškovojo bilietą į pusfinalį "Roland Garros" turnyre © Unsplash nuotr.

Daugkartinis Prancūzijos didžiojo kirčio turnyro nugalėtojas Rafaelis Nadalis (ATP 3) pasiekė dar vieną pusfinalį, kai ketvirtfinalio etape po keturių setų kovos pranoko Argentinos atstovą Diego Švarcmaną (ATP 10), kurį nugalėjo ir praeitų metų turnyre, tačiau pusfinalyje. 

Ispanas triumfavo rezultatu 3:1 (6-3, 4-6, 6-4, 6-0), o korte teko praleisti 2 valandas ir 48 minutes.

Pirmame sete, kurį laiką žaidimas klostėsi apylygiai, tačiau R. Nadaliui pradėjus spausti varžovą, pavyko išsiveržti į priekį, nors kartą D. Švarcmanas rezultatą buvo išlyginęs. 

Antrame sete jau argentinietis parodė geriausią savo tenisą šiame mače ir du kartus palaužė 3-osios raketės padavimų serijas, nors vienu metu rezultatas vėl buvo tapęs lygiu ir tik partijos pabaigoje pavyko vėl atsatyti pranašumą. 

Kovinga buvo ir trečioji mačo dalis, kurioje ilgą laiką abu dalyviai laimėjo savo padavimų serijas, bet setui einant į pabaigą R. Nadalis sugebėjo sužaisti aktyviau ir laimėti 10-osios raketės geim'ą bei partiją.

Paskutinis susitikimo setas jau visiškai priklausė Ispanijos teniso grandui, kuris padovanojo "riestainį" savo priešininkui ir pasiekė eilinį pusfinalį šiame turnyre.

Už patekimą į jį jam atiteko 425,250 € ir 720 reitingo taškų. Jame teks susikauti su N. Džokovičiaus ir M. Berrettini poros nugalėtoju.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos