R. Nadalis, R. Federeris ir D. Thiemas sezoną pabaigs anksčiau ir praleis "US Open" turnyrą © Unsplash - Filip Mroz

Vyrų tenise trys geriausi žaidėjai paskelbė apie savo pasitraukimą iš turo šiame sezone, o kartu jie praleis paskutinį metų didžiojo kirčio turnyrą, kuris vyksta JAV. Ispanas Rafaelis Nadalis (ATP 4) šiame sezone praleido ne vieną turnyrą, o taip pat ir Tokijo olimpines žaidynes, tačiau žadėjo sugrįžti į kietosios dangos sezoną Šiaurės Amerikoje, tačiau sužaidęs keletą mačų pasitraukė ir nutarė, kad toliau šiame sezone nebežais ir laiką skirs traumos gydymui.

Buvusi pirmoji pasaulio raketė visą sezoną kovojo su pėdos trauma, kuri trukdė rodyti geriausius rezultatus. 

Šveicarijos tenisininkas Rogeris Federeris (ATP 9) vėl pasitraukė iš turo, o šį kartą ryžosi rimčiausiam žingsniui ir gulsis ant operacinio stalo. 40-metis vis dar turi problemų su kojos keliu, kuris jau ne kartą trukdė žaisti pastaruosius metus.

Ar žaidėjas dar grįš į turą nėra aišku, tačiau dėl šios operacijos jis ilgą laiką praleis be teniso. 

Jauniausias šiame saraše austras Dominikas Thiemas (ATP 6) jau nuo birželio mėnesio pabaigos nedalyvauja jokiame turnyre, o paskutinį kartą jį žiūrovai matė Maljorkoje, kai vyko varžybos ant žolės dangos. Tiesa, tenisininkas pasitraukė iš to mačo dėl riešo traumos. 

Ši trauma paskatino žaidėją pasitraukti iš likusio sezono.

27-erių sportininkas sužaidė labai prastą atkarpą ant grunto dangos, o "Roland Garros" kirtyje pralaimėjo jau pirmame etape. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos