R. Nadaliui pernelyg nerūpi lenktynės dėl didžiojo kirčio titulų skaičiaus © Pixabay nuotr.

2022 metų Australijos didžiojo kirčio baigėsi ispano Rafaelio Nadalio triumfu, kuris nustebino ne vieną žiūrovą, ypatingai, kai turnyre dalyvavo ne vienas jaunesnis ir aukščiau reitinge esantis žaidėjas. Tiesa, pats ispanas turnyre dalyvavo po ypatingai sunkaus laikotarpio karjero. Jam teko atsigauti po sunkios traumos, dėl kurios buvo praleistas Vimbldonas ir olimpinės žaidynės.  

35-erių tenisininkas taip pat neseniai persirgo ir COVID-19, tačiau, tai nesutrukdė pademonstruoti fenomenalaus teniso finale, kai atslikus rezultate 0:2 setais, jis sugebėjo nugalėti Danilą Medvedevą. 

R. Nadalis po pergalės sakė, kad jam pernelyg nerūpi, jos dabar jis skaitosi kaip geriausias žaidėjas turintis 21-ą kirčio titulą ir aplenkęs Rogerį Federerį bei Novaką Džokovičių. 

"Aš jaučiuosi pagerbtas, jaučiuosi laimingas, kad pasiekiau dar vieną ypatingą pasiekimą karjeroje. Man iš tiesų nėra svarbu ar aš geriausias dabar ar ne, ar geriausias istorijoje, man svarbiausia mėgautis tokiais vakarais kaip šiandien" - kalbėjo čempionas.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos