„US Open“ triumfavęs N. Džokovičius pagerbė Kobe Bryantą © AP nuotr.

„Didžiojo kirčio“ turnyras „US Open“ baigėsi.

Moterų sektoriuje triumfavo amerikietė Coco Gauff, o vyrų sektoriuje geriausias buvo Novakas Džokovičius, iškovojęs 24-ąjį savo „Grand Slam“ titulą.

Finale 3:0 (6:3, 7:6, 6:3) Daniilą Medvedevą įveikęs serbas po pergalės specialiais marškinėliais pagerbė Kobe Bryantą, kuris 2020 metų sausį tragiškai žuvo. Legendinis krepšininkas šį rugpjūtį būtų šventęs savo jubiliejinį 45-ąjį gimtadienį.

Specialiais marškinėliais savo buvusį bičiulį pagerbęs N. Džokovičius teigė: „Aš turnyro eigoje pradėjau galvoti apie šiuos marškinėlius, jeigu pavyks laimėti. Kobe buvo mano artimas draugas, mes daug kalbėdavome apie nugalėtojų mentalietą.

Kuomet man buvo sunkus etapas su trauma, jis buvo vienas iš žmonių, kurio aš klausiau. Jis visada padėdavo, patardavo. 24 yra marškinėlių numeris, kurį jis vilkėdavo kaip tapo „Lakers“ bei krepšinio pasaulio legenda.“

Po triumfo N. Džokovičius taip pat apsikeitė gražiais žodžiais su D. Medvedevu. Nole sakė, kad visą mačą stebėjo savo dukra. Jis po mačo ją apsikabinęs apsiverkė. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos