Prieš lenkus dominavusi Argentina finišavo pirmoje C grupės vietoje © AP nuotr.

Trečiadienio vakarą paaiškėjo pasaulio futbolo čempionato C grupės komandų likimas.

Argentiniečiai paskutinėse grupės rungtynėse rezultatu 2:0 įveikė lenkų futbolininkus ir iškovojo pirmąją turnyrinės lentelės poziciją. 

Argentiniečiai dominavo viso mačo metu, o 39 minutę auksinę progą išvesti savo komandą į priekį turėjo Lionelis Messi. Tačiau, Argentinos futbolo dievaičiui nepavyko realizuoti 11 metrų baudinio ir rezultatas išliko lygus.

Lenkų gynyba buvo pralaužta 46 minutę. Po Nahuelio Molina'os perdavimo iš krašto kamuolį į vartus pasiuntė Alexis Mac Allisteris.

Argentinos futbolininkų persvarą 67 minutę padvigubino Julianas Alvarezas, kuris puikiu smūgiu nuginklavo oponentų vartininką.

Paraleliai vykusiame susitikime Meksika rezultatu 2:1 įveikė Saudo Arabiją. Ten laimėtojams įvarčius pelnė Henry Martinas ir Luisas Chavezas, o Saudo Arabijos rinktinėje pasižymėjo Salemas Al Dawsari.

Šie rezultatai reiškia, kad Argentina finišuoja pirmoje C grupės vietoje su 6 taškais, lenkai su 4 taškais lieka antri. Čempionatą apmaudžiai turi palikti trečioje vietoje finišavę 4 taškus savo sąskaitoje turintys Meksikos futbolininkai ir ketvirtoje vietoje likusi Saudo Arabija su 3 taškais tapo ketvirti.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos