A. Trinchieri išskyrė „Barcelona“ priekinę liniją: „Turėsime atlaikyti jų fiziškumą“ © „Žalgiris“ nuotr.

Dėl nukelto skrydžio Lietuvos čempionai Barseloną pasiekė kiek vėliau nei planuota. Žalgiriečiai ketvirtadienį surengė treniruotę prieš artėjančią akistatą su vietos „Barcelona“ ekipa.

„Žalgirio“ treneris Andrea Trinchieri neslėpė apmaudo, jog kelionė užtruko ilgiau ir sujaukė komandos planus.

„Tikiuosi, kad prarasta diena dėl kelionės neturės didelė įtakos mūsų pasirengimui. Norėjome turėti treniruotę, bet praleidome tokią puikią dieną oro uoste. Kartais taip jau nutinka“, – sakė strategas.

A. Trinchieri pasidalino mintimis apie puikią formą demonstruojantį Janą Vesely ir antrą geriausią komanda Eurolygoje, kartu su Bolonijos „Virtus“ klubu.

„Ruošiamės sunkioms rungtynėms prieš katalonus. Valensijoje sužaidėme labai solidžiai, tai turėtų pridėti mums pasitikėjimo savo jėgomis. Žaisime prieš antrą pajėgiausią komandą lygoje. Jie turi viską, o mums reikia sužaisti dar vienas rungtynes, žinant, ką norime pasiekti. Varžovai puolime yra labai agresyvūs. Jie turi daug žaidėjų, kurie gali rinkti taškus.

Vesely jiems duoda labai daug, bet jie turi ir Hernangomezą. Jų aukštaūgiai yra labai svarbūs. Turėsime tvarkytis su jų fiziškumu. Vesely buvo labai svarbus rungtynėse Kaune. Be savo atletiškumo, jis puikiai dalina ir perdavimus“, – kalbėjo treneris.

„Žalgirio“ susitikimas su „Barcelona“ ekipa bus žaidžiamas jau penktadienį, 21:30 val.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos