E. Stanionio žinutė: „Laimingas ir laisvas agentas – geriausia kombinacija pasaulyje“ © E. Stanionio nuotr.

Eimantas Stanionis (15-0, 9 nokautai) šeštadienį vakare Las Vegase sėkmingai apgynė WBA (reguliarųjį) pasaulio čempiono diržą.

Po 9 metų pertraukos 29-erių kaunietis vėl įveikė venesuelietį Gabrielį Maestre (6-1-1, 5 nokautai).

Artimiausiu metu čempiono diržą apgynęs E. Stanionis grįš į Lietuvą, kur bus surengta spaudos konferencija. Prieš ją kovotojas parašė žinutę socialiniuose tinkluose.

„Tiek laiko laukiau šios akimirkos, kurią įsivaizdavau labai daug kartų. Ir ji buvo visai kitokia, bet nepakartojama. Esu labai laimingas savo sugrįžimu į ringą ir apgintu titulu. Vis dar skamba neįtikėtinai, bet aš tai padariau.

Laimingas ir laisvasis agentas – geriausia kombinacija pasaulyje! Nuoširdus ačiū savo ištikimiems fanams už palaikymą, pergalės džiaugsmą ir įkvėpimą, kaip ir minėjau – tokie maži, bet kartu galime tiek daug.

Į visas žinutes atsakyti nesugebėsiu, bet viską matau ir jaučiu - didžiuojuosi tuo, kad esu lietuvis ir turiu galimybę dovanoti aukšto intensyvumo kovas ir triumfuoti garsinant LIETUVOS vardą.

Man grįžus į Lietuvą, bus surengta mano spaudos konferencija tad apie laisvę, ateities planus, kovą ir visi kiti klausimai tiek fanams, tiek žiniasklaidai – iškart man grįžus į Lietuvą. Daugiau informacijos dėl spaudos konferencijos laiko ir kitų detalių pateiksiu trečiadienį šioje savo Facebook paskyroje!“, – žinutę užbaigė lietuvis.

Straipsnio įvertinimas: 3 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos