K. Tiškevičius paaiškino kodėl ir toliau nekomentuos LKL kovų © LKL nuotr.

Šį sezoną LKL (Lietuvos krepšinio lygos) kovas komentuos ir nauji veidai. Naują sezoną pristačiusi valdyba atskleidė, kad Lukas Zajančauskas bei buvęs krepšininkas Šarūnas Vasiliauskas padės stebėti žiūrovams rungtynes.

Kaip ir praeito sezono pabaigoje, taip ir šiais metais Karolis Tiškevičius LKL rungtynių nekomentuos. 

LKL komunikacijos vadovas Vaidas Leliūga šią situaciją aiškino taip: „Su juo sutartis naujam sezonui nesudaryta. Mūsų bendru administracijos sprendimu dėl to, kas buvo, ir dėl kitų priežasčių, kurių viešai nenorime įvardinti. Tai naujam sezonui su juo sutarties nėra.“

Praeitame sezone K. Tiškevičius turėjo nedidelį rasizmo skandalą, dėl ko buvo priimtas skubus LKL sprendimas.

Populiarus krepšinio komentatorius savo „Instagram“ paskyroje pasamprotavo, kodėl lygos administracija priėmė tokį sprendimą.

„Tos priežastys, aš įtariu, yra tai, kad aš dirbu ir BasketNews, kur stilius bei personažas kitoks, – kalbėjo Tiškevičius. – Ten mano personažui yra būdingos įvairios parodijos, išsikalinėjimai.

O kai parodijuoji kokį Virginijų Šeškų ar kitą žinomą krepšinio žmogų, faktas, kad tu šiek tiek pasikeiki, kartais šiek tiek per riebiai, kartais perspaudi, o tai nepatinka LKL'ui. Šiai dienai manau, kad neįmanoma sujungti dviejų darbų, BasketNews ir LKL komentavimo.“

Visgi K. Tiškevičius situacijos per daug nesureikšmino – jis pasiims pertraukėlę nuo komentavimo bei kibs į darbus kurdamas turinį BasketNews. 

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos