E. Stanionio kovos savaitė: paskutinė kova prie dabartinio agento ir pažįstamas varžovas © Organizatorių nuotr.

Laikome špygas, bet panašu, kad Eimantas Stanionis (14-0, 9 nokautai) po daugiau nei 2 metų žengs į profesionalų bokso ringą.

Saulio „Canelo“ Alvarezo (62-2-2) bei Jaime Munguia (43-0) kovos naktį susikaus ir Eimantas Stanionis su venesueliečiu Gabrieliu Maestre (6-0-1). 

Gabrielis Maestre yra puikiai pažįstamas varžovas 29-erių lietuviui. Jie yra susitikę 2015 mėgėjų pasaulio čempionate, kur venesuelietis pripažino lietuvio pranašumą.

Prieš šią kovą 37-erių boksininkas kalbėjo: „Jau kelis metus turėjau ambicijų kovoti su Stanioniu. Noriu atsirevanšuoti už mūsų mėgėjų kovą. Tuomet kova buvo apylygė, esu pasiruošęs vėl su juo kovoti, dar kartą kariauti.

Esu pasiruošęs puikiai kovai ir ringą palikti su iškelta ranka. Gegužės 4 diena bus istorinė tiek man, tiek Venesuelai“, – teigė G. Maestre.

Stanionis savo varžovui rodė nemažai pagarbos: „Žinau, kad Gabrielis Maestre yra rimtas vyrukas, turintis daug jėgos. Kovojome mėgėjų lygyje. Žinau, kad tai bus įdomus skirtingų stilių susidūrimas. Duosiu veiksmo, kaip ir jis. Gegužės 4 dieną tikrai galima tikėtis fejerverkų.“

Bukmekeriai aiškiu favoritu laiko Lietuvos boksininką.

Tai bus paskutinė E. Stanionio kova prie „Probellum“ agentūros bei agento Richardo Schaeferio. Dėl šio aspekto džiaugiasi ir pats lietuvis, kadangi paskutiniai metai buvo itin nuviliantys, su neįvykdytomis kovomis, dideliu delsimu po iškovoto WBA reguliariojo pasaulio čempiono diržo.

Pasaulio čempiono diržą E. Stanionis Lietuvos laiku gins naktį iš šeštadienio į sekmadienį.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos