Įvykiams už akių nenorintis užbėgti E. Stanionis: „Mes šeštadienį tiesiog daužysimes“ © Organizatorių nuotr.

Nepaisant to, kad visų akys šį savaitgalį Las Vegase krypstą į Saulį „Canelo“ Alvarezą bei Jaime Munguia, kurie šeštadienį „T-Mobile“ arenoje surengs pagrindinę kovą, nemažai dėmesio gauna ir Eimantas Stanionis su Gabrieliu Maestre.

Eimantas Stanionis (14-0, 9 nokautai) po daugiau nei 2 metų pertraukos sugrįš į profesionalų ringą. Jo varžovas bus pažįstamas – 2015 metais sutiktas kovotojas pasaulio mėgėjų čempionate Gabrielis Maestre. Tuomet pranašesnis buvo lietuvis.

Prieš dvikovą spaudos konferencijoje 29-erių kaunietis teigė: „Žinote, praėjo labai daug laiko. Labai smagu kovoti Las Vegase, tai buvo mano vaikystės svajonė. Pasiekti tai, atvykstant iš mažos šalies, yra nuostabu, iš mano šalies tai gali pasiekti vos keli žmonės. Esu labai laimingas dėl savo sunkaus darbo.

Šeštadienį bus fejerverku, kadangi per „Cinco de Mayo“ (tradicinę meksikiečių šventė) fejerverkų būti privalo. Noriu tiesiog sugrįžti, vėl žengti į ringą. Kad ir kas atsitiktų, šeštadienį būsiu laimingiausias žmogus žemėje.

Treniravausi visą laiką. Treniravausi mėnesis po mėnesio. Buvo sunku, o mano mąstymas visą laiką buvo toks: duokite man varžovą, šešias savaites ir būsiu pasiruošęs. Kovoti tą patį vakarą, kaip tokie kovotojai yra svajonės išsipildymas.“

Spaudos konferencijoje E. Stanionis sulaukė klausimo, ar kitas jo varžovas, jeigu kova su Maestre praeitų gerai, galėtų būti Mario Barriosas (28-2, 18 nokautų), kuris kovos su Fabianu Andresu Maidana. Lietuvis nenorėjo įvykiams užbėgti už akių.

„Bandau neužbėgti įvykiams už akių. Maestre yra geras kovotojas, du kart olimpietis, jis turėjo gerą karjerą mėgėjų bokse. Bet, žinoma, kovočiau su bet kuo, turbūt kaip ir jis (Barrios). Man patiko seni laikai, kai visi netrukdomi galėdavo kovoti su kitais.“

Paskutinį žodį prieš spaudos konferencijos pabaigą E. Stanionis tarė: „Kaip ir sakėte, tai bus karas. Mes tiesiog daužysimes, kaip tikri meksikiečiai.“

Kova vyks Las Vegase, Nevadoje, kur gyvena daugiau nei 33 proc. ispanakalbių ir nemažai iš jų yra meksikiečių.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos