Paulius Jankūnas – žmogus, užstojęs Kazį Maksvytį „Žalgirio“ ofise © „Stop“ kadras

Kad ir kokia būtų Kauno „Žalgirio“ reakcija į Pauliaus Jankūno spaudos konferenciją po žiniasklaidoje pasirodžiusios informacijos apie Kazio Maksvyčio atleidimą iš komandos vyr. trenerio pareigų.

Žiniasklaida patikimais šaltiniais trimitavo, kad Maksvytį prie žalgiriečių vairo pakeis Andrea Trinchieri. Spaudos konferencijoje dalyvavęs Jankūnas šios informacijos nepaneigė, tačiau išreiškė pasitikėjimą dabartiniu treneriu.

„Žalgiris“ per pastarąjį mėnesį kalbėjosi su Jasikevičiumi bei Trinchieri, tačiau visiškai pasitiki Maksvyčiu, teigė buvęs Lietuvos čempionų kapitonas per pokalbį su žiniasklaida.

Nors spaudos konferencija atrodė ir kiek keistai, po jos paaiškėjo dar daugiau informacijos. 

BasketNews atskleidė, kad Paulius Jankūnas buvo tas žmogus „Žalgirio“ ofise, kuris per visą šį laikotarpį užstojo Kazį Maksvytį. 

Buvęs „Žalgirio“ kapitonas buvo vienintelis žmogus ofise, stojęs mūru už dabartinį trenerį. Tuo tarpu Lietuvoje neseniai apsilankęs Paulius Motiejūnas bei akcininkai „Tesonet“ turėjo kitokią nuomonę.

Už K. Maksvytį mūru stojo ir komandos žaidėjai. Po tokio išstojimo buvo nuspręsta atšaukti Andrea Trinchierį skrydį į Lietuvą, o „Žalgiris“ oficialiai iškomunikavo savo sprendimą.

Kol kas Kazys Maksvytis lieka „Žalgirio“ vyr. trenerio poste, nors pilno pasitikėjimo iš vadovybės neturi. Tiesa, šiuo atveju Paulius Jankūnas yra tas, kuris pilnai tiki specialistu iš Lietuvos. 

Straipsnio įvertinimas: 4 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos