„Žalgirio“ gynėjas D. Giedraitis LKL kapitonų sprendimu išrinktas džentelmeniškiausiu žaidėju lygoje © zalgiris.lt nuotr.

„Betsafe-LKL“ kartu su „Volfas Engelman“ bravoru įteikė jau tradicija tapusį džentelmeniškiausio lygos krepšininko apdovanojimą.

Šiemet „Fair Play“ apdovanojimą „Betsafe-LKL“ komandų kapitonų sprendimu jau antrą kartą savo karjeroje laimėjo „Žalgirio“ gynėjas Dovydas Giedraitis. Pirmą kartą gynėjui šis apdovanojimas buvo įteiktas 2021-2022 metų sezone. 

„Visi žaidžiame krepšinį, tai yra žaidimas. Nėra taip, kad nesistengi kažko nesužaloti, bet žaidi, laikaisi taisyklių ir viskas“, – savo požiūrį į elgesį aikštelėje pakomentavo žalgirietis.

D. Giedraitis teigia, kad teigiamos vertybės gynėjui buvo skiepijamos nuo mažų dienų.

„Nuo mažens tėvai gerai išauklėjo, buvo griežti. Kai dar mažas žaisdavau krepšinį, treneris akcentuodavo, kad būčiau susikaupęs aikštelėje, nekalbėčiau su teisėjais, neužsiimčiau pašaliniais dalykais, nesivelčiau. Tai – trenerių darbas. Taip ir gavosi, kad stengiuosi susikoncentruoti į krepšinį, nesiblaškyti, kad tai netrukdytų žaidimui“, – tvirtino garbingiausiu „Betsafe-LKL“ žaidėju išrinktas gynėjas.

„Be abejo, kartais pametu kontrolę, bet kuo greičiau mėginu grįžti į susikoncentravimo būseną, išlikti ramus. Į švilpukus ar kitus epizodus reaguoju ramiai“, – pridėjo D. Giedraitis.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos