Po dramatiškos kovos „Žalgiris“ krito Belgrade © zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgiris“ (6-7) patyrė trečiąjį pralaimėjimą iš eilės Eurolygoje.

Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje rezultatu 73:77 (22:14, 15:22, 21:20, 15:19) neprilygo Belgrado „Crvena Zvezda“ (7-6) krepšininkams. 

Likus 3 minutėms iki trečiojo kėlinio pabaigos po Lauryno Biručiu dvitaškio „Žalgiris“ turėjo 9 taškų pranašumą (54:45).

Tuomet Belgrado ekipa surengė spurtą 11:3 ir sumažino atsilikimą iki minimumo (57:56).

Lemiamas ketvirtis vyko taškas į tašką. Hassanas Martinas tiksliai realizavo vieną baudos metimą, o „Crvena Zvezda“ pradėjo pirmauti 4 taškais (71:75).

Tuomet Kevarriusas Hayesas atsakė dvitaškiu, kitoje pusėje Duško Ivanovičiaus auklėtiniai nesugebėjo užpulti, tačiau ilgai kamuolį laikęs Keenanas Evansas taip pat suklydo ir žalgiriečiai turėjo naudoti pražangų taktiką (73:75).

Luca Vildoza netrukus buvo taiklus prie baudų metimų linijos, o Rolando Šmito tritaškis skriejo pro šalį ir „Crvena Zvezda“ šventė rekordinę pergalę. 

Tai buvo šeštoji „Raudonosios žvaigždės“ pergalė iš eilės, kuomet Duško Ivanovičius stojo prie komandos vairo. Pagal tokį pasiekimą patyręs strategas susilygino su Eurolygos rekordu.

Į pergalę Belgrado komandą vedė Luca Vildoza, kuris pelnė 27 taškus. 21 tašką pridėjo Nemanja Nedovičius. 

Rezultatyviausias „Žalgirio“ gretose buvo Keenanas Evansas, pelnęs 18 taškų. Po 14 pridėjo Kevarriusas Hayesas ir Edgaras Ulanovas. Po 6 – Karolis Lukošiūnas ir Rolandas Šmitas. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos