„Suns“ laimėjo dar vienas rungtynes prieš ir maksimaliai priartėjo prie NBA finalo © Pixabay nuotr.

Šią naktį įvyko ketvirtasis susitikimas Vakarų konferencijos finale tarp Los Andželo „Clippers“ ir Fynikso „Suns“ komandų, kuriame 3 kartą triumfavo Fynikso komanda ir serijoje išsiveržė į priekį jau 3:1. 

Rungtynės buvo labai nerezultatyvios ir baigėsi 84:80(29:20, 21:16, 19:30, 15:14) „Suns“ komandos naudai. 

Per paskutinį kėlinį komandos išvis įmetė kartu tik 29 taškus, o paskutinė minutė trūko kone pusvalandį, kai komandos vis metė baudas bei nauduojosi baudų taktika. 

Šią naktį savo baudų lemiamų metų neįmetė Paulas George'as, taip pat ir DeMarcusas Cousinsas, o Fynikso komanda savo varžovams neleisdavo ir tritaškio išsimest, kuris tuo metu galėjo lyginti rezultatą. 

Galiausiai rungtynes uždarė du Chriso Paulo baudos metimai, po kurių „Clippers“ komanda rezultato jau negalėjo išlyginti. 

Į pergalę „Suns“ vedė Deandre Aytonas, kuris surinko 19 taškų bei atkovojo 22 kamuolius. 25 taškus pridėjo Fynikso ekipai taip pat Devinas Bookeris.

Kitos šios serijos rungtynės jau už dviejų dienų, o ateinančią naktį laukia ir trečiasis Rytų konferencijos finalo serijos susitikimas tarp „Hawks“ ir „Bucks“ ekipų, kur rezultatas šiuo metu lygus, 1:1. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos