„Žalgirio“ lyderis K. Evansas svarstytų galimybę apsivilkti Lietuvos rinktinės marškinėlius © LKL nuotr.

Šį vakarą Kauno „Žalgiris“ pradeda naujojo Eurolygos sezono kelionę. Žalgiriečiai jau yra Bolonijoje, kur mes iššūkį „Virtus“ krepšininkams.

Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ ekipos vedlys – po traumos atsigavęs Keenanas Evansas užsiminė, jog svarstytų žaidimą Lietuvos rinktinėje.

Basketnews žurnalisto Luko Katiliaus paruoštame tekste, žalgirietis teigė, jog žaisti už Lietuvą, būtų didelė garbė, bet taip pat vertino Lietuvos krepšinio vertybes.

„100 procentų svarstyčiau, būtų didelė garbė (atstovauti rinktinei). Žaisti pasaulio čempionatuose, atrankose, olimpinėse žaidynėse būtų neįtikėtina. Tai būtų tikrai įdomi situacija pasvarstymui.

Iš kitos pusės, aš žinau ir galvoju, kad smagu, jog Lietuva yra viena iš tų šalių, kuri labai myli rinktinėje žaidžiančius savo tautiečius. Jaučiu didelę pagarbą dėl to. Nebūtų problemos, jei manęs nenorėtų rinktinėje, bet kartu būtų ir garbė turėti tokį pasiūlymą“, – apie žaidimą rinktinėje kalbėjo Keenanas Evansas.

Praėjusiame Eurolygos sezone, Keenanas Evansas vidutiniškai pelnė po 15,9 taško (45,8 proc. tritaškių), atliko po 3,7 rezultatyvaus perdavimo, atkovojo po 3,2 kamuolio ir rinko po 17,4 naudingumo balo per rungtynes.

Straipsnio įvertinimas: 5 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos