ČL: „Real“ iškovojo dramatišką pergalę Italijoje, „Man Utd“ gavo niuksą nuo turkų © Action Images via Reuters nuotr.

Čempionų lygos C grupėje – dar vienos dramatiškos rungtynės.

Madrido „Real“ dramatiškai 3:2 palaužė „Napoli“ futbolininkus. 

19-ąją minutę Leo Ostigardas išvedė „Napoli“ į priekį. Įvarčio metu neužtikrintai sužaidė svečių vartų sargas Kepa Arrizabalaga. Dar pirmajame kėlinyje Vinicius, po grubios varžovų gynėjų klaidos, lygino rezultatą, o Jude'as Bellinghamas jį persvėrė. Anglas dar kartą pademonstravo savo meistriškumą.

Antrojo kėlinio pradžioje su VAR pagalba buvo skirtas abejotinas 11 metrų baudinys į „Real“ vartus. Piotras Zielinskis prie žymos neklydo. „Napoli“ po išlyginamojo įvarčio atsigavo, tačiau čia savo žodį tarė Federico Valverde. Urugvajietis nuostabiu smūgiu pelnė įvartį bei išplėšė svečiams pergalę – 3:2.

Rungtynių pabaigoje Ostigardas turėjo dar vieną progą, tačiau šįkart Kepa buvo laiku ir vietoje. 

Po 2 turų „Real“ sąskaitoje – visi 6 taškai. „Napoli“ turi 3, tiek pat kiek ir „Braga“. 

Tuo tarpu „Manchester United“ patyrė skaudų pralaimėjimą namuose – jie 2:3 nusileido „Galatasaray“ ekipai, kuri šią vasarą varžėsi ir su Vilniaus „Žalgiriu“.

Rasmusas Hojlundas su „Man Utd“ du kartus įsiveržė į priekį, tačiau turkai vis rasdavo atsakymą po kelių minučių. Galiausiai daug kainavo vartininko Andre Onana klaida. Jis atidavė kamuolį varžovams lygioje vietoje, dėl to Casemiro užsidirbo 11 metrų baudinį ir buvo išvarytas dėl antros geltonos kortelės.

Mauro Icardi 11 metrų baudinio nerealizavo, tačiau neilgai trukus realizavo kitą progą ir išplėšė pergalę svečiams iš Stambulo.

Po 2 turų „Galatasaray“ turi 4 taškus, o „Manchester United“ neturi nei vieno.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos