Įvertinimas: M. Buzelis dalyvaus NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalyje © Organizatorių nuotr.

Lietuvos krepšinio talentas Matas Buzelis pateko į G lygos krepšininkų sąrąšą, kurie dalyvaus NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalyje vyksiančiose naujokų ir antramečių „Kylančių žvaigždžių“ rungtynėse.

Šiais metais rungtynėse dalyvaus 11 NBA naujokų, 10 antramečių bei 7 G lygos žaidėjai.

Naujokai ir antramečiai bus suskirstyti į tris skirtingas komandas po 7 žaidėjus, o G lygos žaidėjai turės savo atskirą komandą.

Šiose varžybose dalyvaus tokie krepšininkai, kaip Victoras Wembanyama ir Chetas Holmgrenas. Sąraše dar yra praėjusio sezono geriausias naujokas Paolo Banchero.

„Visų žvaigždžių“ savaitgalis Indianoje vyks nuo vasario 16 dienos.

Naujokai: Bilalas Coulibaly, Keyonte George, Jordanas Hawkinsas, Scottas Hendersonas, Chetas Holmgrenas, Jaime Jaquezas, Dereckas Lively, Brandonas Milleris, Brandinas Podziemski, Casonas Wallace ir Victoras Wembanyama.

Antramiečiai: Paolo Banchero, Dysonas Danielsas, Jalenas Durenas, Jadenas Ivey, Walkeris Kessleris, Bennedictas Mathurinas, Keeganas Murray, Shaedonas Sharpe, Jabari Smithas ir Jalenas Williamsas.

G lygos žaidėjai: Izanas Almansa, Matas Buzelis, Ronas Hollandas, Macas McClungas, Tyleris Smithas, Oscaras Tshiebew, Alondes Williamsas.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos