Orlande – galingas D. Sabonio pasirodymas ir pergalingas „Kings“ metimas © AP nuotr.

Domantas Sabonis sužaidė solidžias rungtynes, o jo atstovaujama Sakramento „Kings“ (3-5) iškovojo pergalę.

„Kings“ išvykoje 126:123 (25:33, 22:32, 36:12, 23:29, 20:17) po pratęsimo palaužė Orlando „Magic“ (2-8).

Pirmoji rungtynių dalis „Kings“ ekipai visiškai nesiklostė. Domantas Sabonis vienintelis tempė komandos puolimą, pelnydamas 15 taškų per pirmuosius du kėlinius, bet svečiai įgijo 18 taškų deficitą (47:65).

Tiesa, po pertraukos D. Saboniui pradėjo padėti kita „Kings“ žvaigždė D'Aaronas Foxas. Gynėjas užkūrė svečių galingą spurtą, kuris leido išsiveržti į priekį.

Rungtynių pabaiga klostėsi dramatiškai. D. Foxas po D. Sabonio ištraukto sunkaus kamuolio pelnė du taškus, taip išlygindamas rezultatą, o lemiama „Magic“ ataka ketvirtajame kėlinyje buvo nesėkminga (106:106).

Pratęsime, tas pats D. Foxas rinko taškus, kurie leido susikurti 6 taškų persvarą Sakramento ekipai (119:113). Tiesa, Franzo Wagnerio keturi taškai paeiliui sugrąžino intrigą (119:117).

„Kings“ prarado kamuolį prie savo krepšio ir Orlando klubas išlygino rezultatą, bet D'Aaronas Foxas smeigė įspūdingą tritaškį su sirena, kuris išplėšė pergalę svečiams.

Domantas Sabonis buvo vienas iš komandos pergalės kalvių. Lietuvis pelnė 25 taškus, atkovojo 11 kamuolių ir atliko 6 perdavimus.

Rezultatyviausiai „Kings“ gretose žaidė D. Foxas, kuris pelnė 37 taškus.

„Magic“ gretose dominavo pirmasis šių metų naujokų biržos šaukimas Paolo Banchero. Italas pelnė 33 taškus ir atkovojo 15 kamuolių.

Kitas Europietis Franzas Wagneris surinko 31 tašką.

Straipsnio įvertinimas: 1 1
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos