„Wolves“ naujokas: „Mano tikslas paprastas – laimėti čempionatą“ © BC Wolves nuotr.

Pirmasis vasarą į Vilniaus „Wolves“ pasiruošimo stovyklą atvykęs legionierius Tre‘Shawnas Thurmanas trykšta noru kovoti dėl aukščiausių vietų. Praėjusį sezoną, pirmaisiais savo metais Europoje, jis liko šalia norimo trofėjaus ir kartu su Ostendės „Filou“ (Belgija) ekipa užlipo ant antrojo jungtinės Belgijos ir Olandijos lygos (BNXT) laiptelio.

Nuolat pabrėžiantis savo kovingumą, atsidavimą aikštelėje, amerikietis neslepia, kad būti nugalėtoju dar mokosi, todėl yra pasiruošęs mokytis iš visų komandos draugų ir trenerių, kurie savo karjerose yra iškovoje ne vientą titulą.

„Mano tikslas paprastas – laimėti čempionatą. Manau, kiekvienas asmuo organizacijoje nori laimėti čempionatą. Tai sieksime padaryti“, – užtikrintai sakė 27 m. amžiaus amerikietis.

Pirmajame savo interviu T. Thurmanas atskleidė savo stipriąsias charakterio ir žaidimo savybes, meilę krepšiniui, šeimą, patirtis ir iššūkius žaidžiant toli nuo namų, užmezgamus ryšius atvykus į naują komandą, žinias apie Lietuvą ir netikėtą pomėgį.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos