D. Motiejūnas: „Labiau tikėtina, nei ne, kad šią vasarą grišiu į „Žalgirį“ © zalgiris.lt nuotr.

Donatas Motiejūnas Kaune sužaidė sėkmingas rungtynes prieš „Žalgirį“, tačiau to nepakako, kad jo atstovaujama „Monaco“ ekipa iškovotų pergalę svečiuose.

Po rungtynių spaudos konferencijoje centro puolėjas drąsiai teigė, kad jis gali sugrįžti į Kauno ekipą artimiausią vasarą.

Spaudos konferencijoje puolėjas buvo paklaustas, ar jo karjeros planuose dar yra grįžimas į „Žalgirį“. Donatas Motiejūnas atsakė: „Tikrai taip. Manyčiau, kad šią vasarą labiau tikėtina, nei netikėtina, bent iš mano pusės. O kaip bus, taip bus. Kuris žaidėjas nenorėtų atstovauti savo komandai ir žaisti čia.

„Žalgiris“ buvo mano pirmoji meilė, aš nuo mažens augęs, čia viena iš mano svajonių. O ar lemta išsipildyti jai, ar ne, čia jau ne nuo manęs priklauso. Jeigu nepavyks, tai toliau liksiu „Žalgirio“ sirgalius“, – sakė „AS Monaco“ centro puolėjas.

„Kaip ir pas visus, kontraktas vienerių metų. Jau toks amžius: kiek uždirbta, tiek uždirbta. Dabar jau norisi kažkiek pasidžiaugt ir atiduoti meilę Kaunui“, – situaciją aiškino D-Mo.

„Žalgirio“ strategas Kazys Maksvytis pakomentavo tokius D. Motiejūno žodžius. 

„Mane sieja šilti su Donatu dar nuo Kauno krepšinio mokyklos laikų. Jis sunkiai sustabdomas žaidėjas puolime, ypač vienas prieš vieną, geras žaidėjas, o dėl ateities pamatysime.“

Tiek K. Maksvytis, tiek D. Motiejūnas neatmetė ir to varianto, kad šią vasarą jų sąjunga įvyks Lietuvos rinktinėje. 

„Man atrodo, kad jis prisitaikė prie Europinio krepšinio po klajonių JAV bei Kinijoje, suprato puolimo ir gynybos niuansus. Jį vienas prieš vieną sustabdyti yra labai sunku, net ir šiandien buvo planas jį dvigubinti, jis gali žaisti dviem rankom, turi didelį, platų judesiu arsenalą ir yra topinis žaidėjas“, – kalbėjo K. Maksvytis. 

D. Motiejūnas į „Žalgirio“ krepšį įmetė 13 taškų (3/6 dvit., 1/2 trit., 4/6 baud.), atkovojo 2 kamuolius, kartą suklydo, prasižengė 3 kartus, išprovokavo 3 pražangas ir surinko 8 naudingumo balus. 

Spaudos konferencija:

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos