D. Sabonis apie ilgalaikį įsipareigojimą „Kings“: „Esu laimingas, kad komanda manimi tiki ir galiu čia likti ilgam“ © Organizatorių nuotr.

Domantas Sabonis šį tarpsezonį ilgam įsipareigojo Sakramento „Kings“ komandai – aukštaūgis iš Lietuvos su NBA vakarų konferencijos ekipa sudarė penkerių metų 217 mln. JAV dolerių kontraktą.

Naujoji lietuvio sutartis galios iki 2028-ųjų metų.

D. Sabonis, paklaustas apie tai, kada suprato, jog Sakramentas taps naujaisiais jo namais, atsakė:

„Tai supratau pačią pirmąją dieną, kai atvykau į areną ir sirgaliai mane pasitiko plojimais. Man tai rūpi. Fanai čia yra svarbūs man ir mano šeimai.“

„Vasarą atsirado galimybė sudaryti sutartį. Esu laimingas, kad komanda manimi tiki ir galiu čia likti ilgam… Noriu čia žaisti ir kai atsirado pasiūlymas, buvau be galo laimingas galėdamas jį priimti“, - teigė lietuvis.

Domantas Sabonis yra viena iš ryškiausių komandos žvaigždžių, kartu su De'Aaronu Foxu sudarydami smogiamąjį duetą. Abu „Kings“ lyderiai dalyvavo praeitų metų NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse bei pateko į trečiąjį NBA penketuką, o Sakramento ekipa reguliarųjį sezoną baigė trečioje Vakarų konferencijos lentelės vietoje.

„Yra labai gerai turėti tokią dinamišką žvaigždę, kuri gynyboje ir puolime gali daryti viską. Patys viską matėte praėjusią vasarą. Tikrai jaučiu, kaip gyvenimą jis padaro lengvesniu ir tai labai vertinu“, – gražių žodžių komandos draugui negailėjo D.Sabonis.

Sakramento „Kings“ reguliarųjį sezoną pradės jau spalio 26-ąją dieną, rungtynėmis su Jutos „Jazz“ ekipa.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos