LKL naujienos: trenerių permainos, „Ryto“ planai, Gebenas paliks „Žalgirį“. © BNS nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje vasaros darbai jau įsibegėja: kai kurios komandos tik ką tik paskelbė savo naujus komandos trenerius, kai kurios komandos jau turi beveik pilną komandos sudėtį ir turi išspręsti situacijas su žaidėjų kontraktais. 

Šiandien buvo skelbta, jog Kauno „Žalgiris“ kitą sezoną savo sudėtyje pasiliks jaunąjį Mareką Blaževičių ir jis bus trečias komandos centras, o Martinui Gebenui bus ieškoma nauja komanda. Taip pat yra kalbų, jog į įžaidėjo poziciją naujieji kandidatai yra Jaysonas Grangeris iš ALBOS bei Corey Waldenas iš „Crvena Zvezda“. 

Kalbant apie „Ryto“ reikalus, „Basketnews“ vakar skelbė, jog vilniečiai siekia savo sudėtyje išsaugoti Andrew Goudelocką bei Ivaną Buva - legionerius, kurie sezono gale tapo tikrų tikriausi Vilniaus „Ryto“ lyderiai. Tiesa, kol kas abu legioneriai pasiūlymo neskuba priimti ir laukia pelningesnių pasiūlymų ir tik laikas parodys, ar tų pasiūlymų jie sulauks, bet Vilniuje jie likti gali. 

Naujus trenerius susirado Kedainių „Nevėžis“ bei Pasvalio „Pieno žvaigždės“. Kedainių komandai nuo šiol vadovaus buvęs Pasvalio treneris Gediminas Petrauskas, kuris jau anksčiau yra stovėjęs prie „Nevėžio“ vairo. 

Tuo tarpu, naujas „Pieno žvaigždžių“ treneris nuo šiol bus Mantas Šernius, kuris buvo pripažintas geriausio praeito sezono LKL treneriu, praeitą sezoną vadovavęs Prienų „CBet“ ekipai. 

Neseniai buvo paskelbta ir tai, jog kitą sezoną prie „Šiaulių“ vairo ir toliau stovės Antanas Sireika, o kitos komandos kol kas perėjimų rinkoje iš lėto juda ir jokių didesnių žinių nėra. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos