NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynės sukėlė pasipiktinimą: „Tai net ne rungtynės, tai tiesiog pasimėtymas“ © Scanpix nuotr.

Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV) praskriejo NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalis. Renginio puošmena tapusios „Visų žvaigždžių“ rungtynės tarp Rytų ir Vakarų konferencijų baigėsi Rytų ko0nferencijos triumfu. Doco Riverso auklėtiniai rezultatu 211:186 (53:47, 51:42, 56:47, 51:50) įveikė Vakarų konferencijos žvaigždes, kurių kapitonu buvo išrinktas Lebronas Jamesas. Taip buvo pirmasis kartas, kuomet komanda „Visų žvaigždžių“ rungtynėse pelnė virš 200 taškų.

2024 m. tritaškių konkurso nugalėtojas Damianas Lillardas savo tolimų metimų įgūdžius demonstravo ir rungtynėse, kai net 2 kartus pataikė iš aikštės vidurio. Tačiau rungtynes stebėję fanai nebuvo patenkinti tokiu reginiu aikštelėje. 

Nors tai yra įspūdinga, tačiau sirgaliai neliko sužavėti – jie teigė, kad būtent dėl to nebėra verta žiūrėti „Visų žvaigždžių“ rungtynių. Sirgaliai teigia, kad stebėti nėra įdomu, nes žaidėjai neįdeda pastangų – vaikšto po aikštę, o metimai atliekami būnant visiškai laisviems.

„Nematau prasmės šių rungtynių, jie tiesiog vaikščioja aplinkui“, – komentavo vienas pasipiktinęs NBA sirgalius.

„Tai visiškas laiko švaistymas. Kodėl jie negali žaisti kietai ir turėti tikrų rungtynių? Tai užknisa“, – pridėjo dar vienas sirgalius.

„Žaiskite kietai arba nežaiskite iš viso. Jeigu žaidėjai bijo traumų, nerenkite „Visų žvaigždžių“ rungtynių“, – komentavo dar vienas sirgalius.

„Tai net ne rungtynės, tai tiesiog pasimėtymas“, – pridėjo dar vienas sirgalius.

Tokios nuomonės vyravo beveik visuose vaizdo įrašų komentaruose – šios rungtynės tapo vaikščiojimu ir mėtymu.

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos