Prireiks lemiamo mačo Pirėjuje: K. Duranto akivaizdoje trilerį laimėjo „AS Monaco“ © IMAGO/PanoramiC nuotr.

NBA superžvaigždė Kevinas Durantas pirmą kartą savo gyvenime gyvai stebėjo Eurolygos rungtynes, į Europą atvykęs palaikyti bičiulio Mike'o Jameso. O buvusio KD komandos draugo ekipa „Monaco“ įveikė „Olympiakos“ ir išplėšė lemiamas serijos rungtynes Pirėjuje. 

„AS Monaco“ ketvirtosiose serijos rungtynėse 78:77 (19:19, 19:23, 27:19, 13:16) palaužė „Olympiakos“ komandą. 

Pirmieji du rungtynių kėliniai buvo apylygūs. 

Trečiojo kėlinio pradžioje „Olympiakos“ jau bėgo į priekį. Ketvirtį svečiai iš Graikijos pradėjo 7:0 spurtu ir susikrovė 11 taškų pranašumą (38:49). 

Visgi „Monaco“ neleido savo varžovams pabėgti. Amerikiečių vedama monegaskų komanda atsakė savo spurtu 13:3 ir rungtynės vėl išsilygino (51:52). 

Ketvirtajame kėlinyje į priekį jau labiau buvo pabėgę „Monaco“ krepšininkai, tačiau Papanikalaou ir Walkupo tritaškiai aplygino rezultatą ir paskutinėmis rungtynių minutėmis virė drama. 

Paskutinę minutę lemiamas buvo Dwayne'e Bacono dvitaškis. Kitoje aikštelės pusėje savo progas persverti rezultatą turėjo Sloukas ir Papanikalaou, tačiau šansais graikai nepasinaudojo ir „Monaco“ išplėšė lemiamas serijos rungtynes. 

Rezultatyviausiai šeimininkų gretose žaidė D. Baconas. Amerikietis pelnė 21 tašką, 18 pridėjo M. Jamesas. Donatas Motiejūnas pasižymėjo 5 taškais. 

„Oly“ gretose rezultatyviausi buvo Kostas Sloukas su Sasha Vezenkovu. Graiko sąskaitoje – 19 taškų, o bulgaro – 17 taškų ir 8 atkovoti kamuoliai. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos