Oficialu: T. Satoransky padėjo parašą po ilgalaike sutartimi su „Barca“ © Euroleague nuotr.

Tomašas Satoransky po 6 metų pertraukos grįžta rungtyniauti į Europą ir „Barcelonos“ ekipą – pirmadienį oficialiai katalonai apie tai pranešė. 

Čekas pastaruosius 6 metus praleido NBA, kur atstovavo „Wizards“, „Bulls“, „Spurs“, „Pelicans“ ekipas, o galiausiai savo etapą už Atlanto vėl baigė Vašingtono komandoje. 

201 cm įžaidėjas su „Barca“ pasirašė net ketverių metų sutartį. Kol kas neaišku, kokią algą komandoje uždirbs čekas, tačiau realu, kad sutarties vertė gali būti apie 10 milijonų eurų. 

Dabartinis katalonų ekipos įžaidėjas Nickas Calathesas per metus uždirba 1,8 milijonus eurų. Visgi graikas gali palikti komandą. 

Verta paminėti ir tai, kad neseniai prie „Barcos“ oficialiai prisijungė Janas Vesely. Čekai kartu su Nikola Mirotičiumi turėtų sudaryti pagrindinę trijulę, vedančią komandą į pergales kitą sezoną. 

Katalonai taip pat yra siejami su ALBA puolėju Oscaru da Silva, kuris turėtų pakeisti į „Žalgirį“ išvykusį Rolandą Šmitą. Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai yra siejami ir su Nikola Kaliničiumi. 

Geriausias T. Satoransky sezonas NBA buvo 2019-20 metais atstovaujant „Bulls“. Tuomet įžaidėjas per 65 rungtynes rinko po 9,9 taško, atlikdavo po 5,4 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 3,9 kamuolio. 

Prieš išvykdamas į NBA čekas rinko po 9 taškus ir 12 naudingumo balų už „Barceloną“. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos