LeBroną parodijavęs Valančiūnas apskriejo visą pasaulį ir JAV žiniasklaidą © Stop kadras

Justino Jankevičiaus ir Žilvino Stankevičiaus laidoje „Nesiaukite“ pasisvečiavęs Jonas Valančiūnas apskriejo visą pasaulį ir ypatingai JAV žiniasklaidą su savo LeBrono Jameso parodija.

Laidoje šaradas žaidęs J. Valančiūnas turėjo parodyti LeBroną Jamesą, o laidos vedėjas Justinas Jankevičius tai bandė atspėti.

Centras parodė verkimo ir vaidinimo aikštelėje gestus, kurie leido laidos vedėjui atspėti, kad yra parodijuojamas LeBronas Jamesas.

Toks gan nepagarbus J. Valančiūnas gestas sulaukė įvairių reakcijų už Atlanto, tačiau šiuo vaizdo įrašu pasidalino tokie žinomi medijos šaltiniai kaip „ClutchSports“, „Undisputed“, „theScore“, „YahooSports“, „Pickswise“.

Vienas iš žinomiausių LeBrono Jameso heiterių ir krepšinio ekspertų Skipas Baylessas savo twitter paskyroje net parašė taip: „Jonas Valančiūnas pasityčiojo iš LeBrono. Ar bent vienas konkurentas taip buvo pasielgęs su Michaelu Jordanu?“

Vieni „Pelicans“ fanai labai palaiko šią komandoje rungtyniaujančio lietuvio parodiją. 

Vis dėlto didžioji dalis fanų į šią parodiją sureagavo šmaikščiai, kadangi viskas daugiau ar mažiau buvo padaryta juoko forma.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos