Buvęs Palangos „Kuršių“ legionerius Graikijoje nužudė „Rytą“ © FIBA nuotr.

Vilniaus „Rytas“ žais lemiamas rungtynes dėl patekimo į kitą Čempionų lygos etapą. Išvykoje Lietuvos čempionai krito po buvusio Palangos klubo legioneriaus Riley metimo.

Antrose Čempionų lygos įkrintamųjų rungtynėse „Rytas“ 78:81 (23:17, 11:29, 24:11, 20:24) nusileido Salonikų PAOK ekipai. 

Pirmojo kėlinio pabaigoje „Rytas“ turėjo jau 11 taškų pranašumą (20:9), tačiau greit jį iššvaistė.

Antrojo kėlinio viduryje PAOK spurtavo 13:0 ir įgijo 6 taškų persvarą (28:34), kurią didino ir po dviejų kėlinių pirmavo net 12 taškų.

Antroje pusėje vilniečiai atsigavo, po 3 kėlinių pranašumas buvo jau jų pusėje – 58:57.

Likus 4 minutėms ir 20 sekundžių iki pagrindinio laiko pabaigos „Rytas“ turėjo 10 taškų pranašumą, tačiau prie savų sirgalių užsikūrę PAOK krepšininkai grįžo į rungtynes. Galiausiai prie lygaus rezultato (78:78) rungtynių pabaigoje komandos apsikeitė keliomis netiksliomis atakomis, o Jaleno Riley metimas išplėšę pergalę šeimininkams ir lemiamas rungtynes įkrintamosiose. 

2018-19 metų sezone J. Riley atstovavo Palangos „Kuršių“ komandą NKL pirmenybėse.

Lemiamos įkrintamųjų rungtynės vyks už savaitės Vilniuje. Mačą laimėjusi komanda pateks į Čempionų lygos „Top 16“ etapą. 

Rezultatyviausias „Ryto“ gretose buvo Marcusas Fosteris, kuris surinko net 31 tašką. Po 12 pelnė Benedekas Varadi ir Martynas Echodas.

Jaylenas Handas šeimininkų gretose surinko 20 taškų, o pergalę išplėšęs Jalenas Riley pasirodymą baigė su 15 taškų savo sąskaitoje. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos