N. Džokovičius piktinasi ATP sutartimi su sporto lažybų bendrovėmis © AP nuotr.

Geriausias pasaulio teniso žaidėjas išreiškė savo nepasitenkinimą ATP sutartimi su pasauline sporto technologijų gigante „Sportradar“, kuri teikia įvairiais paslaugas lažybų kontoroms. Novakas Džokovičius komentavo dabartinę ATP situaciją ir išmokų paskirstymą žaidėjams.

ATP yra sudariusi sutartį su „Sportradar“, kurios trukmė 6 metai, o įmonė kartu tapo ir turnyrų transliacijų partnerė ir lažybų bendrovėms tieks tiesioginę statistiką iš teniso akistatų. 

Tenise kitaip nei kitame sporte žaidėjai negali reklamuoti lažybų įmonių, nes viską kuruoja vyrų teniso asociacija. N. Džokovičius tokį sprendimą kritikuoja ir nori, kad tenisininkai galėtų reklamuoti įvairiais kontoras arba ATP pakeisti išmokų struktūrą. 

Pats serbas taip pat pareiškė, kad veikiausiai nereklamuotų tokių kompanijų, tačiau kiti žaidėjai, kurie uždirba mažiau, galėtų pasinaudoti tokia proga. Šiai sekundei žaidėjai iš verslo, kuriame sumos skaičiuojamos milijardais negauna nieko arba gaus ateityje kartu su tenisininko pensija.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos