D. Sirvydis apie karjeros etapą už Atlanto: gera patirtis, atsirado ryšių, kas tikrai yra į naudą © LKL nuotr.

Betsafe-LKL TV trumpai pašnekino vieną iš „7-Bet Lietkabelio“ lyderių ir Lietuvos rinktinės narį Deividą Sirvydį.

Paklaustas ar už Atlanto susirado draugų, su kuriais palaiko ryšį, krepšininkas pasidalino įdomia patirtimi pasaulio čempionato metu, kuomet rungtynėse prieš JAV prie jo priėjo Tyrese'as Haliburtonas – Indiana „Pacers“ jaunoji žvaigždė ir visų žvaigždžių rungtynių dalyvis.

„Tyrese‘as Haliburtonas, kai žaidėme ir išėjau į aikštelę, priėjo, paklausė: „Kaip jautiesi? Kaip tu?“ Likau maloniai nustebintas, kad žmonės prisimena. Iš G lygos komandų turiu žmonių, su kuriais pabendrauju. Gera patirtis, atsirado ryšių, kas tikrai yra į naudą“, – teigė lietuvis.

Pernai „Betsafe-LKL“ Jonavos „Cbet“ trenerių štabo gretose buvo jo tėtis Virginijus Sirvydis. Visgi vasarą karjerą tėtis nusprendė tęsti Lenkijoje, todėl sūnaus ir tėvo akistatos šį sezoną neišvysime.

„Esame susitikę, kai žaidžiau Vilniuje, jis tuomet buvo Pasvalyje. Vis tiek atsiranda papildomo jauduliuko, azarto. Gaila, būtų buvę smagu“, – apie galimą susidūrimą su tėčiu kalbėjo D. Sirvydis.

Trumpame pokalbyje krepšininkas atskleidė savo mintis apie akistatą su jo buvusia ekipa – Vilniaus „Rytu“. Visą interviu galite išvysti „Betsafe-LKL TV“ kanale, „Youtube“ platformoje.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos