Vėl į ringą žengsiantis E. Stanionis: „Laukiau ilgai, bet pagaliau aš grįžtu!“ © E. Stanionio nuotr.

Eimantas Stanionis (14-0, 9 nokautai) po 2 metų pertraukos žengs į profesionalų ringą, kur gins savo WBA reguliarųjį pasaulio čempiono diržą.

Lietuvio varžovu taps 37-erių venesuelietis Gabrielis Maestre (5-1, 4 nokautai). Įdomu tai, kad šių boksininkų keliai susikirto 2015 metų pasaulio čempionate. Tuomet pranašesnis buvo Lietuvos boksininkas.

Kaunietis be galo džiaugėsi, kad pagaliau galės kovoti bei grįžti tarp stipriausių.

„Ilgai nesimatėme, – socialiniuose tinkluose rašė Stanionis. – Laukiau ilgai, bet aš pagaliau grįžtu! Gegužės 4 dieną Las Vegase ginsiu savo Pasaulio čempiono diržą prieš Venesuelos atstovą Gabriel Maestre.

Noriu padėkoti savo pagrindiniam rėmėjui TOP SPORT, kurio dėka net susiklosčius tokiai 2 metų pertraukai galiu išlikti susikoncetravęs tik į boksą ir kovoms ruoštis čia, kur esu dabar – Los Andžele.

Šiuo metu koncentruojuosi tik į pasiruošimą kovai, o artėjant kovos dienai, pasidalinsiu informacija kur, kaip ir kada žiūrėti mano kovą. Taip pat noriu padėkoti savo treneriui Vidui Bružui ir Marvin Somodio“, – dėkingumą savo aplinkai išreiškė E. Stanionis.

Gegužės 4 dieną Las Vegase pagrindinė kova bus tarp Saulio „Canelo“ Alvarezo bei Jamie Munguia. Prieš šią kovą įvyks lietuvio ir venesuelio surėmimas. Realu, kad tai gali būti ankstyvą (apie 4 val.) gegužės 5 rytą.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos