Lietuviškas futbolas – nacionalinio transliuotojo kanalų grupėje © lff.lt nuotr.

Greitai artėjant naujajam sezonui, Lietuvos futbolo federacija praneša apie oficialų čempionatų bei pirmenybių transliuotoją.

Būsimame sezone visos aukščiausios lygos rungtynės, „TOPsport“ Pirmos lygos centrinės rungtynės bei „TOPsport“ LFF supertaurės ir LFF taurės finalo rungtynės bus tiesiogiai rodomos LRT platformose.

Visos „TOPsport“ A lygos varžybos bus transliuojamos internetinėje platformoje LRT.lt, o centrinės turo rungtynės bus rodomos ir LRT PLIUS kanalu – jos bus transliuojamos sekmadieniais, 18 valandą.

„Labai džiaugiamės pasiekę susitarimą su nauju mūsų transliacijų partneriu. Tai, jog aukščiausia Lietuvos klubinio futbolo lyga bus pasiekiama nacionalinio transliuotojo eteryje, yra dar vienas svarbus žingsnis populiarinant lietuvišką futbolą. Internetinė transliacijų platforma yra itin patogi ir lengvai pasiekiama kiekvienam žiūrovui, o televizinės rungtynės – itin svarbus pasiekimas. Vienas pagrindinių mūsų siekių – gerinti lietuviško futbolo įvaizdį ir tikime, kad tokie žingsniai prie to stipriai prisidės“, – kalbėjo LFF prezidento pareigas užimantis Edgaras Stankevičius.

Taip pat planuojama, kad LRT transliuos 2024-ųjų LFF taurės finalo rungtynes bei nacionalinės Lietuvos moterų rinktinės pasirodymus.

„Lietuvos futbolo A lyga į LRT eterį sugrįžta po aštuonerių metų pertraukos. Palaikydama lietuvišką futbolą, LRT suteikia savo platformas stipriausių Lietuvos klubų rungtynėms. Visas nacionalinio futbolo čempionato rungtynes bus galima pamatyti ir surasti LRT. Tikime, kad tai padės futbolo mėgėjams ne tik patogiai stebėti savo mėgstamų komandų kovas, bet ir patiems klubams pagausinti savo fanų gretas“, – teigė LRT generalinės direktorės pavaduotojas Gytis Oganauskas.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos