A. Trinchieri: apie sudėtingą varžovą, G. Pozzecco atleidimą bei K. Pangosą © zalgiris.lt nuotr.

Naujasis Kauno „Žalgirio“ strategas apžvelgė artėjantį Eurolygos susitikimą su Valensijos „Valencia“ ekipa.

Strategas apžvelgė pirmąsias rungtynes tarp Kauno ir Valensijos ekipų, kurios „Žalgiriui“ buvo itin sunkios.

„Gerai atsimenu, nes stebėjau pirmąsias rungtynes prieš „Valencia“ ir „Žalgiriui“ jos buvo sunkios. Jie žaidžia gerai, yra labai agresyvūs, gali rinktis taškus, o „La Fonteta“ yra sudėtinga arena, man ten visos rungtynės buvo sunkios. Turime tobulėti žingsnis po žingsnio ir sužaisti geriausias įmanomas rungtynes tiek puolime, tiek gynyboje“, - pasakojo A. Trinchieri.

Treneris bandė paaiškinti varžovų bangavimą.

„Eurolyga yra brutaliausias komandinio sporto turnyras. Beveik neįmanoma išlaikyti geros formos viso sezono metu. Mes laimėjome prieš ALBA, bet skaudžiai kritome prieš ASVEL. Tai yra išskirtinė savaitė, nes pirmą kartą Eurolygos istorijoje dvi dvigubos savaitės vyks paeiliui, su tarpu nacionalinėms pirmenybėms. Man įdomu, kas nutiks, ne tik „Žalgiriui“, visoms komandoms. Labai keista situacija“.

Kauniečių strategas aptarė naująjį „Valencia“ papildymą – Keviną Pangosą.

„Mačiau, žaidė trylika ar keturiolika minučių. Tikrai nežinau, nes Kevinas iš esmės nežaidė beveik pusantro sezono ir pirmą kartą pasirodė su „Valencia“ marškinėliais. Nežinau, ko tikėtis. Pamatysime aikštėje. Jis žaidė, bet nežaidė Harperis. Jei Harperis galės žaisti prieš mus, manau, kad rotacijoje turės pirmenybę prieš Pangosą, bet pamatysime“, - kalbėjo jis.

A. Trinchieri taip pat pakomentavo ir G. Pozzecco atleidimą.

„Norite, kad papulčiau į bėdą? Treneriai dažniausiai sumoka kainą už rezultatus, tai yra dažna praktika. Yra kaip yra ir tai nepasikeis. Kartais lengviau pakeisti trenerį nei tvarkyti visą komandą. Tikiu, jog klubas turi teisę pakeisti strategą. Tuo pačiu, džentelmeniškai pasakysiu, kad pasisakymai žiniasklaidoje visada gali prie to prisidėti.

Tai, kaip dirba Pozzecco, atneša dvejopas nuomones, nes yra labai emocingas ir atiduoda viską. Kad ir ką pasakysiu, tai nebus teisinga. Jis yra toks treneris ir gali daug duoti, atnešti daug emocijų, bet žaidžiant kas 48 valandas dažnai reikia rūpintis ne tik emocijomis. Nėra gerai kritikuoti trenerius žiniasklaidoje, aš to niekada nedarysiu, bet aš nesu komandos vadovas“, - kalbėjo jis. 

„Žalgirio“ ir „Valencia“ rungtynės jau šį antradienį, 21:30 val.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos