Po triuškinamo pralaimėjimo Kaune – „Anadolu Efes“ atsisveikino su komandos strategu © ZUMAPRESS com. nuotr.

Trečiadienį triuškinamą pralaimėjimą prieš Kauno „Žalgirį“ išvykoje patyrusi Stambulo „Anadolu Efes“ komanda atsisveikino su ekipos specialistu Erdemu Canu.

Skelbiama, jog pagrindiniai kandidatai užimti trenerio postą yra Dimitris Itoudis, Sergio Scariolo ir Yakupas Sekizkokas, dirbantis Stambulo „Daruššafaka“.

Turkijos ekipa šį sezoną rodo prastus rezultatus, o Kaune pralaimėjus Kauno „Žalgiriui“, Stambulo „Anadolu Efes“ nusirito į šešioliktąją turnyrinės lentelės poziciją. Turkijos grandas šį sezoną yra pasiekęs 9 pergales ir 15 pralaimėjimų.

E.Canas Eurolygoje šį sezoną debiutavo kaip vyriausiasis treneris, tačiau turnyre nėra naujokas – 2012–2021 metais jis dirbo Stambulo „Fenerbahče“ gretose. Patirties sėmėsi ir Jutos „Jazz“ organizacijoje, prieš atvykdamas į „Anadolu Efes“ sėkmingai vadovavo Ankaros „Turk Telekom“ ekipai, su kuria praėjusį sezoną pasiekė Europos taurės finalą.

„Anadolu Efes“ tapo jau septintuoju Eurolygos klubu nuo vasaros pakeitusiu trenerį, Vilerbano ASVEL spėjo tai įgyvendinti dukart.

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos