„Žalgirio“ arena vėl atveria duris norintiems žaisti krepšinį © AFP nuotr.

Kauno „Žalgiriui“ iškovojus „Betsafe-LKL“ čempionų titulą ir užbaigus 2022–2023 metų sezoną, „Žalgirio“ arena atveria duris visiems krepšinio entuziastams. Nuo liepos 1 d. norintys pažaisti krepšinį galės tai daryti didžiojoje arenos salėje.

Ši vasara – jau ketvirtoji, kai krepšinio gerbėjai turės progą išbandyti arenos lankų tvirtumą ir pajusti, ką reiškia treniruotis čempionų kalvėje.

„Matome, kad krepšinio gerbėjai nori žengti ant „Žalgirio“ arenos parketo ir patys pasitreniruoti ten, kur žaidžia Lietuvos ir užsienio krepšinio žvaigždės, kur čempionų taurę kėlė Kauno „Žalgiris“. Dar nepaskelbę viešos registracijos sulaukėme nemažai klausimų, ar šiais metais tokia galimybė bus, todėl džiaugiamės tokiu susidomėjimu ir kviečiame visus į „Žalgirio“ areną“, – sako „Žalgirio“ arenos renginių organizavimo vadovas Mantas Vedrickas.

Aikštę, kurioje vyksta Eurolygos ir Lietuvos krepšinio lygos rungtynės, o šiais metais buvo organizuotas ir Eurolygos finalo ketvertas, aistruoliai pasižaidimui ar treniruotėms galės išsinuomoti kas valandą. Norintys žaisti ilgiau, turės nuomotis du laisvus laikus paeiliui.

Be galimybės žaisti ar treniruotis „Žalgirio“ arenos pagrindinėje salėje, krepšinio entuziastai taip pat galės pažvelgti ir į rūbines, kurioje rungtynėms ruošiasi žalgiriečių varžovai. Tose pačiose rūbinėse persirenginės ir salės nuomininkai.

Krepšinio mėgėjai galės pasijusti tikrais profesionalais – į areną patekti reikės per tą patį įėjimą, per kurį į areną patenka krepšininkai, o taiklūs metimai „Žalgirio“ arenoje suteiks nepamirštamų emocijų.

Atsižvelgiant į salės nuomos paklausą, jos nuomos kaina skirsis priklausomai nuo laiko (kainos gali keistis). Rytais salės nuoma bus pigiausia (80 eurų valandai), o vakarais – brangiausia (140 eurų valandai).

Jau nuo dabar galima išsirinkti ir rezervuoti norimus laikus visam liepos mėnesiui, o vėliau atsiras ir rugpjūčio pirmųjų savaičių laikų pasirinkimai.

Išsinuomoti „Žalgirio“ arenos pagrindinę salę galima paspaudus čia. Su salės nuomos taisyklėmis galima susipažinti čia.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos