Eurolygos naujienos: „Maccabi“ bei „Fenerbahce“ judesys ir legendų karjeros pabaiga © Euroleague nuotr.

Kol kas Eurolygos perėjimų rinka prieš naująjį sezoną nėra pati aktyviausia, tačiau tam tikro sukrutimo jau yra, įskaitant ir tai, kad dvi Eurolygos legendos nusprendė baigti savo karjeras, o kai kurios komandos jau pasipildė ne vienu ir ne dviem krepšininkais. Apie viską nuo pradžių:

  • „Fenerbahce“ jau oficialiai pristatė savo naujus pirkinius. Kitą sezoną komandoje žais Pierria Henry, kuris praeitą sezoną puikiai atstovavo „Baskonia“ komandai. Taip pat žais Ismetas Akpinaras bei amerikietis Devinas Bookeris. Stipriai turkų klubas siejamas ir su Achille Polonara.
  • „Maccabi“ pristatė jau du naujokus. Kitą sezoną į klubą grįš Jalenas Reynoldas iš „Bayern“ klubo, o šiandien oficialiai buvo paskelbtas ir amerikiečio lengvojo krašto Jameso Nunnally perėjimas. 
  • Karjerą baigė „Real“ legenda Felipe Reyesas bei Graikijos krepšinio legenda, žaidęs tiek „Olympiacos“, tiek „Panathinaikos“ klube - Vassilis Spanoulis. F. Reyesas per karjerą du kartus iškovojo Eurolygos titulą, 7 Ispanijos lygos titulus, 2006 metais Pasaulio čempionatą su Ispanija bei daugybę kitų. Tuo tarpu, V. Spanoulis Eurolygoje triumfavo tris kartus, 7 kartus Graikijos lygos titulus, 2005 Europos čempionatą su Graikija ir daugelį kitų. 
  • Taip pat kiti perėjimai: 4 „Žalgirio“ naujokai, vieno rezultatyviausio praeito sezono Eurolygos žaidėjo Jordano Lloydo perėjimas į „Zenit“, Dinos Mitouglou į „AX Armani“, o Moustapha Fallas į „Olympiacos“, iš oficialių perėjimų. 
Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos