Praeitų metų Eurolygos MVP apibendrino debiutinį sezoną NBA: „Galvodavau, kad galiu padėti komandai daugiau“ © Scanpix nuotr.

Praėjusio sezono Eurolygoje spindėjęs bei reguliariojo sezono naudingiausio žaidėjo (MVP) titulą iškovojęs Sasha Vezenkovas pakomentavo savo įspūdžius apie pirmąjį sezoną už Atlanto.

Bulgaras NBA lygoje debiutiniame sezone atstovavo Sakramento „Kings“ ekipą, kurioje rungtyniauja ir lietuvis Domantas Sabonis. Sakramento komanda įkrintamųjų etape nesugebėjo prasibrauti į atkrintamąsias varžybas, o tai reiškė ir sezono pabaigą „Kings“ krepšininkams.

28-erių puolėjas teigė, kad norėjo gauti daugiau žaidimo laiko bei įrodyti savo vertę NBA rinkoje.

„Kartais aš galvodavau, kad galiu padėti komandai daugiau. Kartais maniau, kad nusipelniau rungtyniauti daugiau. Vis dėlto, pirmiausia, turiu pažiūrėti į veidrodį ir matyti savo klaidas“, – kalbėjo A.Vezenkovas.

„Tai sunku, nes mes visi žmonės. Visi nori dėmesio ir žaidimo minučių. Mes mylime krepšinį, mes norime žaisti. Jeigu paklausite bet kurio žaidėjo, jis pasakytų, kad norėtų rungtyniauti daugiau. Net 35 minutes žaidęs vyrukas pasakys, kad norėtų gauti 40 minučių“, – pridėjo Bulgarijos rinktinės atstovas.

Dėl patirtos traumos antroje reguliariojo sezono pusėje S. Vezenkovas šiame sezone sužaidė tik 42 rungtynes, per kurias vidutiniškai aikštelėje praleisdavo 12 minučių ir pelnydavo 5,4 taško bei atkovodavo 2,3 kamuolio.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos