Liepos 24 diena: dviratininko debiutas, Europos čempiono startas bei D. Rapšio viltys © K. Štreimikio/LTOK nuotr.

Rytoj net 7 lietuviai startuos Tokijo olimpinėse žaidynėse. Kai kuriems iš jų tai bus pirmas ir paskutinis startas šioje olimpiadoje, kai kuriems tai bus tik pradžia kovoje dėl medalių. Visi startai: 

Saulius Ritter su Aurimu Adomavičium, 03:10. Papildoma atranka į pusfinalį. Šioje atrankoje lietuviams reikės aplenkti bent jau vienus varžovus ir to užteks, norint užsitikrint bilietą į pusfinalį. 

Robertas Tvorogalas (sportinė gimnastika), 13:30. Kvalifikacija į finalą. Robertas dar 2019 metais ant lygiagrečių tapo Europos čempionu, Minske, o rytoj jis bandys patekti bent į vieną finalą Tokijo olimpinėse žaidynėse. Finalų – net 6, ant skirtingų prietaisų, tad šansų tikrai yra, jog viename iš jų pamatysime lietuvį. 

Evaldas Šiškevičius (dviračių plento grupinės lenktynės), 5:00. Rytoj Evaldo laukia net 234 kilometrai trasoje, karštas oras ir kalnuota trasa, kaip komentuoja jis. Lietuvis vilkės 106 numerį ir tai jam bus debiutas olimpinėse žaidynėse. 

Danas Rapšys (400m laisvuoju stilium plaukimas), 13:54. Atranka į finalą. Danas Rapšys – viena iš didžiausių Lietuvos vilčių. Pats Danas irgi turėtų galvoti tik apie medalį. Dideli šansai, jog rytoj lietuvis pateks į finalą, tačiau reikės per šias dienas bandyti labai tolygiai paskirstyti jėgas, kadangi dar už dviejų dienų jau lauks jo pagrindinė distancija – 200m laisvuoju stiliumi. 

Giedrius Titenis (100m krūtine plaukimas), 14:32. Atranka į pusfinalį. Tai bus Giedriaus ketvirtos olimpinės žaidynės. Giedrių galima vadinti Lietuvos plaukimo legenda, o šioje olimpiadoje pusfinalis jau būtų jam neblogas rezultatas. 

Andrius Šidlauskas (100m krūtine plaukimas), 14:35. Atranka į pusfinalį. Andrius norės pasiekti pusfinalį ir tikrai jis yra pajėgus tą padaryti. Jo laukia 5-asis plaukimas, o ten bus ne vienas stiprus varžovas. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos