Mažeikių ekipos tikslas – rungtyniauti LKL lygoje © D. Lukštos nuotr.

Mažeikių „M Basket“ ekipa po sėkmingo NKL finalinio ketverto sieks praverti LKL duris.

Mažeikiškiai NKL pirmenybėse užėmė antrąją vietą. Finale „M Basket“ nusileido „Žagiris-2“ ekipai, o tai reiškia, jog Mažeikių ekipa turi pirmenybę patekti į aukščiausią Lietuvos krepšinio lygą.

Turimomis ambicijomis pasidalino Mažeikių ekipos vadovas Arūnas Liškus, kurio žinutė buvo išplatinta Mažeikių „M Basket“ „Facebook“ profilyje.

„Pasibaigus šiam nelengvam sezonui, noriu padėkoti visiems komandos nariams, pradedant vyriausiuoju treneriu, žaidėjais, baigiant fotografu, statistais, savanoriais ir t.t. Daugelis žmonių prisidėjo prie šio rezultato, leidusio iškelti antros vietos taurę. Be galo dėkingas esu ir mūsų sirgaliams, viso sezono metu palaikiusiems komandą ir tapus šeštuoju žaidėju aikštelėje. Vienareikšmiškai, geriausi NKL sirgaliai yra Mažeikiuose. Jūs šaunuoliai!

Aptariant sezoną, galiu tvirtinti, kad jis buvo geras ir rezultatas yra puikus. Planavome būti ketverte, ten ir buvome, o tai, kad iškovojome kvietimą jungtis prie LKL lygos, yra daugiau nei galėjome pasvajoti prieš sezoną ir sezono metu. 

Dėl LKL, galiu visiems pasakyti, kad į tai žiūrime rimtai ir jau pradėjome darbus bei pokalbius su rėmėjais, Mažeikių rajono savivaldybe. Kalbamės apie finansavimo ir arenos trūkumo klausimus. Dirbame daug ir įtemptai, o rezultatas pasimatys netrukus. Jeigu pavyks sudėlioti visas kortas, žaisime LKL, jeigu nepavyks, liksime ten, kur esame antri pagal gerumą šiai dienai ir sieksime pergalės kitais metais, o metus paskirsime pasirengimui LKL. Patikėkite manimi, darome viską, kad LKL į Mažeikius ateitų jau šiemet.

Dar kartą ačiū visiems ir lauksime jūsų mūsų kito sezono NKL arba LKL rungtynėse!“ – sakė Liškus.

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos