A lygos apžvalga: skaudus „Sūduvos“ pralaimėjimas ir toliau įvarčius mušantis N. Petkevičius © E. Kniežausko nuotr.

A lygos sezonas jau tuoj žengs į savo ketvirtąją dalį, o kol kas pirmenybėse vis dar pirmauja Marijampolės „Sūduvos“ ekipa, tačiau Vilniaus „Žalgiris“ gali marijampoliečius ir aplenkt, sužaidus rungtynes atsargoje. 

Paskutinį turą „Sūduva“ patyrė gan skaudų pralaimėjimą, kai namuose 1:2 nusileido Kauno rajono „Hegelmann“ ekipai. Šiose rungtynėse savo pirmąjį įvartį marijampoliečiai sugebėjo įmušti tik per pridėtinį laiką, kai puikaus grožio įvartį per save pelnė Jordanas N'Kololo. 

Tuo tarpu, savo pergalę šiame ture iškovojo pagrindiniai „Sūduvos“ konkurentai dėl titulo – Vilniaus „Žalgiris“. Dabartiniai Lietuvos čempionai šešių įvarčių trileryje 2:4 svečiuose palaužė Alytaus „Dainavos“ komandą. 

Šiuo metu „Žalgirį“ nuo „Sūduvos“ skiria 4 taškai turnyrinėje lentelėje. Vilniečiai dar turi 3 mačus atsargoje, palyginus su Marijampolės ekipa. 

Taip pat šiame ture buvo tokie rezultatai: „Riteriai“ išvykoje 2:0 laimėjo prieš „Panevėžio“ ekipą, kuri jau žaidė 2-as savo rungtynes per 5 dienas. O „Banga“ išvykoje 0:3 sutriuškino „Nevėžį“, kuris patyrė eilinį pralaimėjimą. 

Rezultatyviausiu A lygos čempionato žaidėju ir toliau išlieka Nauris Petkevičius. 21-erių puolėjas dar vieną savo įvartį pelnė būtent pergalingose „Hegelmann“ rungtynėse prieš Marijampolės „Sūduvą“. Nuo artimiausio konkurento kaunietis atitrūkęs jau dviejais įvarčiais. 

Tuo tarpu, daugiausiai rezultatyvių perdavimų A lygoje šiuo metu yra atlikęs Vilniaus „Žalgirio“ lyderis Hugo Videmontais, su devyniais. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos