UTMA pateikė pasiaiškinimą: „Gydytojai uždraudė D. Dirksčiui dalyvauti kovoje“ © Stop kadras

Neįvykus pagrindinei balandžio 18 vakaro kovai tarp Dominyko Dirksčio ir Mindaugo Narausko, UTMA kovų organizacija oficialiai pateikė savo versiją, išsklaidydami abejones.

Oficialiame pranešime teigiama: „Šiandien norime išsklaidyti abejones dėl vakar vakare turėjusios įvykti kovos tarp Mindaugo Narausko ir Dominyko Dirksčio, kuri buvo atšaukta dėl netikėtų Dominyko sveikatos problemų.

Suprantame ir giliai užjaučiame žiūrovų nusivylimą, ypač tų, kurie nekantriai laukė, kaip ir visa UTMA komanda, šios akiratyje ilgai brandintos kovos. Norime patikinti, kad sprendimas atšaukti kovą nebuvo lengvas ir buvo priimtas tik paskutinę sekundę renginio metu.

Dominykas netikėtai atsidūrė ligoninėje, o jo gydytojai, įvertinę situaciją, jam uždraudė dalyvauti kovoje. Kovotojo sveikata, kaip organizacijai, mums yra aukščiausias prioritetas, ir mes negalėjome priversti Dominyko rizikuoti jo sveikata.

Suprantame, kad kai kuriems žiūrovams Dominyko elgesys ir pasisakymai gali nepatikti, o tam tikri įvykiai gali būti neteisingai interpretuojami dėl Dominyko kuriamo personažo internetinėje erdvėje. Norime pabrėžti, kad mūsų organizacija yra neutrali ir nesiejama su jokio kovotojo asmeniniu elgesiu.

Mes esame platforma, suteikianti galimybę kovotojams demonstruoti savo įgūdžius ir talentą ringe. Mindaugas Narauskas buvo pasiruošęs kovai ir nekantriai laukė jos. Deja, dėl aplinkybių, kurių negalėjome kontroliuoti, kova neįvyko. Nuoširdžiai atsiprašome už sukeltus nepatogumus ir dėkojame už Jūsų supratingumą.

Tikimės, kad Dominykas greitai pasveiks ir vėl galės pasirodyti ringe“, – pranešimą užbaigė UTMA.

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos