C. Ronaldo per žingsnį nuo persikelimo į "Man City"? © PA nuotr.

Vienas iš geriausių pasaulio futbolo žaidėjų žada permainas karjeroje, kurios visus fanus verčia sulaikyti kvepavimą. Portugalas Cristiano Ronaldo šiuo metu atstovauja Torino "Juventus", tačiau labai greitai gali palikti šį klubą, nes pastaruoju metu jis nenorėjo treniruotis, o, kai kuriuos susitikimus praleido savo noru. 

Tiesa, šis klubas prieš porą metų atrodė kaip geriausias pasirinkimas portugalui, kuris paliko Ispanijos grandą "Real Madrid", tačiau dabar atrodo, kad futbolininkas neranda bendros kalbos su treneriu. 

Sportininkas yra išreiškęs norą, kad klubas jį parduotų, o situacija labai panaši į Argentinos legendą Lionelį Messį, kuris paliko "Barcelona" gretas, nors ten praleido visą karjerą ir persikelė į Prancūziją, "PSG" klubą. 

Sklido gandai, kad C. Ronaldo gali prisijungti prie argentiniečio, tačiau dabar vyksta derybos su Anglijos "Man City" komanda, kurios įtrauks ir dar kelis žaidėjus. "Juventus" tokios derybos tenkintų, nes klubas siekia sumažinti išlaidas, o po metų sutartis su žaidėju jau baigsis ir uždirbti nebepavyks. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos