Rinktinių lange – Ronaldo dublis ir triuškinama Portugalijos pergalė © Scanpix nuotr.

Atrankoje į 2024 metų Europos futbolo čempionatą, Portugalijos rinktinė ir toliau šluoja savo priešininkus J grupėje.

Jau anksčiau vietą finaliniame etape užsitikrinusi Portugalijos rinktinė rezultatu 5:0 sutriuškino šeimininkus Bosnijos ir Hercegovinos futbolininkus. Portugalijos ir Prancūzijos rinktinės išlieka vienintelėmis rinktinėmis atrankos grupių etape nepraradusiomis nei taško. 

Portugalijos rinktinė pirmąjį smūgį sudavė jau pačioje mačo pradžioje, kai 4-ąją minutę į bosnių vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys. Jį realizavo ne kas kitas, o Portugalijos superžvaigždė Cristiano Ronaldo.

20-ąją minutę tas pats C.Ronaldo  greitoje atakoje, po Joao Felixo perdavimo, padvigubino svečių pranašumą perkeldamas kamuolį per vartininką.

jau 25-ąją rungtynių minute rezultatas tapo triuškinamu Bruno Fernandesas po ilgo komandos draugo perdavimo tiksliu smūgiu nuginklavo šeimininkų vartininką.

Sužaidus pusvalandį Portugalijos rinktinė dar sykį pasižymėjo – šįkart puikiu smūgiu pasižymėjo Joao Cancelo.

Likus žaisti 4 minutes iki ilgosios pertraukos Portugalijos rinktinė padidino savo persvarą iki 5 įvarčių. 41-ąją minute šaltakraujiškai ataką užbaigė Joao Felixas.

Antrajame kėlinyje Portugalijos puolimas kiek sustojo, o Bosnijos ir Hercegovinos futbolininkai realių progų nesukūrė, tad rungtynės baigėsi rezultatu 5:0.

Portugalijos rinktinė yra visiška grupės lyderė. Per 8 varžybas pasiektos 8 pergalės, o įmuštų ir praleistų įvarčių santykis atrodo tiesiog nuostabiai – 32:2. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos