E. Kavaliauskas prieš vieną didžiausių karjeros kovų: „Kova 12 raundų netrūks“ © USA Today Sports nuotr.

Jau šį šeštadienio vakarą Jungtinėse Amerikos Valstijose, Teksase, o Lietuvos laiku iš šeštadienio į sekmadienio naktį vienas geriausių Lietuvos boksininkų Egidijus Kavaliauskas (22-1-1) stos į kovą su amerikiečiu Virgilu Ortizu jaunesniuoju. 

Virgilas Ortizas yra vienas perspektyviausių amerikiečių boksininkų šiuo metu, jo rekordas kol kas bokso ringe 17 laimėjimų iš kurių buvo 17 laimėta nokautais ir 0 pralaimėjimų. 

Apie tai, kad V. Ortizas pats iššaukė šią kovą, E. Kavaliauskas kova: „Jis yra karys, jis nieko nebando išvengti, jis neieško lengvų kelių. Aš visada noriu kovoti su geriausiais, o jis taip pat nori kovoti su geriausiais. Šis pasirinkimas (kovoti) buvo lengvas. 

Egis buvo paklaustas ir apie Teksaso karštį: „Yra labai karšta, žmogau. Labai karšta. Esu pirmą kartą Teksase, bet man čia patinka. Karštis bepotiškas, bet bandau prie jo priprasti.“

Lietuvis buvo paklaustas ir apie tai, ar jis mato, jog kova gali netrukti visus 12 raundų, kadangi abu boksininkai labai stipriai smūgiuoja ir mėgsta nokautus, Egis atsakė: „Taip. Manau kova visus 12 raundų netrūks.“

Egidijus Kavaliauskas profesionalų ringe turi kol kas tik vieną pralaimėjimą, vienas lygiąsias ir 22 pergales, o savaitgalį jo laukia labai rimtas iššūkis. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos